Notícies

 

 Davant l'imminent inici dels alliberaments de polls d’àguila coabarrada a Mallorca, el COFIB de la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient i Territori, soci del LIFE BONELLI a Mallorca, va organitzar el diumenge 27 abril 2014 una jornada informativa per difondre als membres de la Xarxa de Suport i a altres voluntaris i col·laboradors la marxa del projecte i com poden col·laborar. Va tenir lloc a La Reserva ‘Puig de Galatzó’, una finca privada dedicada a l'oci familiar d'aventura que dóna suport al projecte.

 

Carlota Viada durant la Presentació de les Jornades

Hi van assistir 52 persones (34 adults amb 18 menors) dels següents col·lectius o entitats: COFIB, Federació Balear de Caça, La Reserva, IBANAT, Ajuntament de Puigpunyent, Agents de Medi Ambient, Associació Mallorca Rural, voluntaris i altres interessats.

La jornada va consistir en un passeig fins al centre de la Reserva. Allà, Lluís Parpal, gerent del COFIB, va donar la benvinguda als assistents mentre que Carlota Viada, tècnica del COFIB per al LIFE BONELLI va oferir una xerrada sobre el LIFE BONELLI, el pla de reintroducció i com els assistents hi podrien contribuir. Posteriorment, es va oferir una típica 'torrada' als assistents. Es va generar un molt bon ambient al grup, amb interaccions entre grups i la jornada va acabar amb l'objectiu complert.

Share

Fullet del projecte

folleto informativo bonelli ico cat

Photo News

lifebonelli newsletter cat